[ címlap | napok: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. ]

Duna túra - forrástól Bécsig

Résztvevők:

eszpee (Szász Péter)
Imr (Papp Imre)
inSay (Kovács Sándor)

A túra folyamán naplót vezettünk egy palm m100 kéziszámítógép segítségével, amit bárki olvashatott a túra során online a weben. Általában esténként frissitettünk mobiltelefonnal. Ugyanitt lehetett üzenni nekünk is, amit mi sms-ben kaptunk meg.

 

Ez a site ezen napló alapján készült, a hozzászólások időrendbe tételével, képek beillesztésével, napokra való szétszedésével, minimális korrekciós szerkesztéssel. A képeket (a címoldalon levők kivételével) vegyesen eszpee és insay készítette. A szövegben elhelyezkedő képekre kattintva nagyobb felbontású változat tölthető le.

A túra alapját a "Duna menti kerépárút" című kétkötetes könyv képezte. Enélkül nagyon nehéz lett volna a tájékozódásunk. A túra utólag a vártnál sokkal könnyebb, kellemesebb volt. Nyugodtan bárki akár kisgyerekkel is nekivághat; az út nagy része autóforgalomtól elzárt, aszfaltozott, jó minőségű kerékpárút.

Köszönjük Gacs Gyöngyinek a furgonszerzést, illetve Bánó Gergely-nek, Dénes Gábor-nak a sofőrködést, és mindenki másnak, akik segítettek a túra előkészületeiben, vagy út közben.

Jelmagyarázat
Szurkolók üzenetei
Résztvevők üzenetei

Tatalom jegyzék:

Követketkező Képtár.organic.hu galéria: 2001.04.16. - Budaörsi bringázás